Direct Contact? 024 202 2266

   Intake

   Website ‘Intake’ informatie

   Je hebt een website pakket gekozen en een keuze voor een Basis, Plus of Premium Ontwerp gemaakt. Je bestelt de website online en voldoet de aanbetaling. Na je betaling ontvang je van ons een link voor het invullen van een online Intake Formulier.

   Het intake formulier vormt voor ons de basis voor je website te bouwen. We willen graag weten hoe je wilt dat je website eruit komt te zien, wat er op komt te staan en welke functionaliteiten je website moet bevatten. Deze elementen en eventuele aanvullende wensen kun  je aangeven in onze online Intake. Weet je ongeveer wat je wilt dan ben je een kwartier kwijt met het invullen.

   1. Technische gegevens

   We beginnen met de technische gegevens zoals welke domeinnaam je wilt, welke email adressen en eventuele aliassen van emails.

   2. Stijl & Beleving

   Daarna vragen we door over welke stijl je vind passen voor je website. Je hebt een ontwerp layout gekozen, maar wij passen het geheel aan naar jouw wensen in stijl, beleving, kleur, etc.

   3. Menu & Pagina’s

   Hierna willen we weten welke menu items/pagina’s je in eerste instantie op je website wilt. Je kunt onbeperkt pagina’s toevoegen en wij helpen je graag bij het aanmaken en (indien mogelijk) het vullen.

   4. Ontwerp & sjabloon

   Elk pakket dat je kiest heeft een aantal sjablonen (Basis heeft er 3, Plus 5 en Premium 8). Dit zijn ‘soorten pagina’s’ die je in je ontwerp kunt gebruiken. Hier kijken we of je gekozen ontwerp voldoet aan je sjablonen en je hebt de mogelijkheid er extra sjablonen bij te kopen, maar meestal is dit niet nodig.

   5. Inhoud & teksten

   Uiteindelijk hebben wij van jou alle content nodig. Dit zijn alle teksten en foto’s per pagina en eventueel video’s, pdf of andere documenten. In principe moet je zelf alles vullen bij een basis website (Bij Plus en Premium vullen wij 20 pagina’s) maar wij kunnen je vaak wel een eindje op weg helpen. Hier stellen we vragen als het aanleveren van je huistijl, teksten etc.

   6. Gegevens & betalingsvoorkeur

   Als laatste vragen we je gegevens en betalingsvoorkeuren. Bijvoorbeeld of je de maandelijkse bedragen per jaar of per maand gefactureerd wil krijgen en of je gebruik wil maken van een automatische incassering.

   “De Online intake is een duidelijk en makkelijk in te vullen inventarisatie voor je website. Met deze werkwijze laten wij zien dat je op basis van goede input een prima Premium website kunt laten bouwen. Zo proberen wij voor elke onderneming een passende website te maken. Op verzoek is onze intake op locatie uit te voeren of per telefoon en/of Skype. Wij staan voor je klaar. 

   Kies nu een pakket