Direct Contact? 024 202 2266

   Werkwijze

   5x zekerheid in het kiezen voor onze werkwijze

   Ontdek de unieke werkwijze & garanties van Premiumweb.

   Wij geloven dat elke organisatie hoe klein of groot dan ook moet kunnen profiteren van een degelijke website, voorzien van duidelijke garanties zodat je weet dat je waarde krijgt voor je investering. Een website die aansluit in uitstraling en functionaliteit van jouw bedrijf. Dit hoeft niet duur te zijn maar wel goed. Wij denken dat wij organisaties kunnen helpen en geven daarom onze 5 zekerheden:

   • Duidelijke werkwijze

   • Specialist in Websitebouw

   • Ideaal voor het MKB

   Onze 5 zekerheden

   • 100% jouw eigendom
   • 100% overdraagbaar
   • Geen opzegtermijn
   • Niet goed geld terug
   • Snelle service

   Kies pakket

    

   100% Jouw Eigendom

   Of je nu een website afneemt of een domeinnaam registreert, bij Premiumweb garanderen wij dat onze producten jouw eigendom zijn. Wij claimen nooit het recht tot jouw website, logomateriaal, foto’s, domeinen en/of andere materialen.

    

   100% overdraagbaar

   Wees niet bang voor een mogelijk faillissement, conflict of andere moeilijkheid met je website bij Premiumweb want al onze websites zijn 100% overdraagbaar naar andere systemen. Het enige dat je nodig hebt is een e-mailadres voor toegang.

    

   Geen opzegtermijn

   wij zijn zo overtuigd van een goede samenwerking dat voor alle producten en diensten geldt dat wij geen opzeggingstermijn hanteren.

    

   Niet goed Geld terug

   Ben jij niet toch niet tevreden over Premiumweb? Wij geven tot 30 dagen na dag van je bestelling en/of getekende offerte een niet goed geld terug garantie. Je ontvangt dan 90% van je aanbetaling terug. De overige 10% zijn kosten voor het registeren van de domeinnaam en/of SSL certificaat.

    

   Snelle Service & volledig online mogelijk

   Wij staan altijd klaar voor jouw organisatie. Wij zijn snel in het beantwoorden van vragen, website offerten en afspraken bij jouw op locatie. Wij bieden zelfs de mogelijkheid voor een volledige afhandeling van je website via ons online intakeformulier en email-support.