Direct Contact? 024 202 2266

   Over ons

   Over Premiumweb.nl

   Elke ondernemer verdient een premium website

   In Nederland zijn ontzettend veel bedrijven en zelfstandigen actief welke websites maken. Een website is namelijk zo gebouwd. Iedereen kan het. Er bestaan volop mogelijkheden om dit zelf te leren, door je buurman te laten uitvoeren of een studentje, neefje of noem maar op.

   De kwaliteit van een dergelijke website is echter zeer matig. Premiumweb.nl richt zich op het aanbieden van goedkope website voor MKB bedrijven, maar die wel goed gebouwd zijn en die helpen om een ondernemer te voorzien van meer resultaat. Wij zijn namelijk van mening dat elke ondernemer een premium website verdient. En dit hoeft helemaal geen tienduizenden euro’s te kosten. Wij bieden al een website aan vanaf 17,50 per maand en een eenmalige investering van 699.-. en omdat we net zijn begonnen geven we zelfs 50% korting op de eenmalige investering. Hiervoor krijgt de ondernemer een kwalitatief goede website, waarbij wij niet bang zijn om een aantal garanties te geven op het gebied van bijvoorbeeld snelheid en gebruikte techniek.

   Waarom kiezen voor Premiumweb?

   Toegankelijk

   Premiumweb gelooft dat een kwalitatieve website voor iedere onderneming toegankelijk moet zijn. Wij bouwen voor jou een complete website voorzien van de laatste technische snufjes op een beheerbaar systeem. En nog belangrijker: De website is altijd van jou en volledig naar wens over te dragen!

   Jouw recht

   Elk bedrijf heeft recht op een goede website. Premiumweb maakt het verschil tussen het wilde westen van website bouwers. De eerste websitebouwer in Nederland die 100% volledig overdraagbaar en in eigendom van de klant websites bouwt.

   Waardevol

   In de basis al zeer compleet. Elk websitepakket compleet met SSL certificaat, domeinnaam & email! Zo weet je zeker dat ook een kleinere website compleet is qua technische snufjes.

   Wij denken aan jou

   Wij denken meer aan jou! Ontwerp naar keuze, ontzettend veel functionaliteiten inbegrepen en beheren zonder technische kennis. Zo kies je voor een betrouwbare partij voor je nieuwe website. Maak vandaag nog een eerste stap bij Premiumweb.nl